Gratis advies

Er zijn veel manieren om bij ons gratis en onafhankelijk advies te krijgen. Op deze pagina geven wij de mogelijkheden. Wil je toch nog een stapje verder? Dan kun je bij onze partner WoonWijzerWinkel een betaald maatwerkadvies aanvragen.

Gratis advies en informatie

Heb je hulp nodig bij het verduurzamen van jouw woning? Wij kunnen je op de volgende manieren kosteloos helpen:

Gratis bespaartips

Ga naar onze pagina met gratis bespaartips en lees hoe je met inzicht en kleine gedragsaanpassingen energie en geld kunt besparen.

Gratis energiescan woning

In het Woningdossier kun je een gratis energiescan uit laten voeren waarbij je een goede indruk krijgt wat je kunt doen om jouw woning energiezuiniger en comfortabeler te maken. De energiescan laat de maatregelen zien, een schatting van de kosten en van de besparing. Bij het aanmaken van het Woningdossier vul je je naam en postcode/huisnummer in en het systeem haalt vervolgens allerlei (openbare) data op zoals bouwjaar woning, oppervlakte enz. Je vult zelf deze gegevens aan met jouw energieverbruik (= energiebehoefte), aantal verdiepingen, vorm van het dak enz. en er komt een gratis advies uitrollen. Op basis van dit advies kun je offertes of een betaald maatwerkadvies aanvragen. Ook kun je met deze informatie naar het RIjdend Energieloket stappen om onze adviseurs om verdere hulp te vragen.

Gratis advies bij ons Rijdend Energieloket

Met ons Rijdend Energieloket staan we wekelijks op verschillende weekmarkten in de gemeente. Stap bij ons binnen en krijg onafhankelijk, persoonlijk advies over energie besparen en opwekken, subsidies en financiering. Daarnaast kan je in het loket kennismaken met verschillende energiebesparende producten. Bekijk de agenda hier.

Webinars en bijeenkomsten

In onze webinars en fysieke bijeenkomsten geven wij samen met onze partners uitleg over veel verschillende onderwerpen. Denk bijvoorbeeld aan isolatie, warmtepompen, zonnepanelen, subsidies en leningen. Deze webinars plaatsen wij op onze website zodat je altijd achteraf kunt terugkijken. Bekijk de webinars hier.

Verhalen van bewoners

Wil je graag weten wat andere inwoners van Haarlemmermeer al hebben gedaan om hun woning te verduurzamen? Lees dan onze ervaringsverhalen. Deze verhalen kunnen je verder helpen om te zien wat er mogelijk is.

Contact via e-mail

Vul ons contactformulier in als je een vraag hebt. Lees altijd eerst de informatie op deze website. Liever een e-mail sturen? Stuur deze dan naar [email protected].

Contact via telefoon

Bel voor vragen naar ons telefoonnummer 023-2041008.

 

 

Wil je weten waar je staat?

Ga naar het Stappenplan duurzame woning