Verzilver jouw gele ledwaardebon!

Mededeling over de waardebonnen actie

Helaas is het budget voor de waardebonactie op. Er is voor meer dan € 1.000.000 aan besparende producten in Haarlemmermeer besteld. Dat is een groot succes. Jammer als het je niet is gelukt maar we houden je op de hoogte over volgende acties.

—————————————————————————————————–

Woon jij in een koopwoning in Haarlemmermeer? Dan heb je onlangs een gele waardebon ontvangen ter waarde van 70 euro. Je kunt de gele ledwaardebon gebruiken om jouw gloei- en halogeenlampen te vervangen door ledlampen. Ledlampen gaan meestal meer dan tien jaar mee en zijn energiezuiniger waardoor jouw  energierekening omlaag gaat.

De aanschaf van de ledlampen is eenvoudig. Je kunt direct afrekenen met je ledwaardebon of het bedrag terugvragen voor ledlampen die je tussen 24 november 2020 en 31 maart 2021 hebt aangeschaft.

Het verzilveren van jouw ledwaardebon kan op twee manieren:

Optie 1. Direct online ledlampen aanschaffen:

Je kunt direct afrekenen met de ledwaardebon in de ledlampenwebshop. Kies de ledlampen met de handige keuzehulp en reken direct af met jouw persoonlijke code. De ledlampen krijg je gratis thuisgestuurd. Direct afrekenen met de ledwaardebon doe je hier. De ledlampen krijg je gratis thuisgestuurd. Als je voor meer dan € 70,- bestelt, dan betaal je zelf het resterende bedrag.

Optie 2. Vraag je aankoopbedrag terug:

Je schaft zelf ledlampen aan in een winkel of webshop en vraagt daarna jouw geld terug met het aankoopbewijs. De producten dienen na 24 november 2020 aangeschaft te zijn. Het bedrag kun je hier terugvragen door het aanschafbewijs te uploaden.

Lees ook de veelgestelde vragen over deze actie.