Online gesprek Doe-het-zelf isolatie-actie

Aanmelden tot en met woensdag 19 juni 2024

Doe-het-zelf isolatie-actie

Ben je handig en wil je op een betaalbare manier jouw huis isoleren? Doe dan mee aan onze Doe-het-zelf isolatie-actie! Wij organiseren deze actie met onze partner de WoonWijzerWinkel.

Bestel een compleet isolatiepakket voor het isoleren van jouw vloer, wand en dak en plaats het zelf (of laat het plaatsen door een handige buurman of jouw eigen klusjesman). De pakketten bevatten isolatiemateriaal, latten, schroeven, folie etc. en worden besteld per m2 oppervlakte. Materialen bestaan standaard uit PIR of de natuurlijke materialen houtwol en vlas (voor wand en zoldervloer) en isoparels en PIF reflectiefolie voor in de kruipruimte. Er zijn ook andere materialen beschikbaar.

Ga naar de actiepagina van WoonWijzerWinkel en schrijf je in!

Online gesprek
Wil je meer informatie over de actie en meekijken hoe je zo’n klus aanpakt? Meld je dan aan voor een online gesprek. We geven uitleg over de isolatiepakketten en laten zien hoe de pakketten eruit zien.

Meer weten? Bel naar: (010) 747 01 47. De WoonWijzerWinkel staat op maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur voor je klaar.

Meld je aan tot en met 19 juni voor een online gesprek via ons inschrijfformulier!

Bekijk hieronder ook het filmpje ‘Doe het zelf isolatie-actie’

 

 

Informatie

Online

Ik meld mij aan voor een online gesprek Doe het zelf isolatie (* = verplichte invulvelden)