Informatiebijeenkomst inkoopactie Winst uit je woning

Dinsdag 28 november

Woningeigenaren die gebruik kunnen maken van deze inkoopactie hebben een brief ontvangen met een aanbod van energiebesparende maatregelen dat aansluit bij de leeftijd van de woning. De maatregelen die binnen deze actie aangeboden worden zijn: vloerisolatie, dakisolatie, isolatieglas, warmtepompen en zonnepanelen.

Wat zijn de voordelen van onze inkoopactie?

Als je meedoet aan de inkoopactie word je in het hele traject ontzorgd. Winst uit je woning is je primaire contactpersoon. Je ontvangt op maat gemaakte adviezen en offertes op afstand of na een huisbezoek van een energieadviseur. Woningeigenaren zijn ervan verzekerd dat deelnemende isolatie- en installatiebedrijven voldoen aan strenge eisen op het gebied van kwaliteit, service en garantie. Eventuele subsidieaanvraag wordt door Winst uit je woning voor je gedaan. Dit scheelt je een hoop tijd en uitzoekwerk.

Meer weten? Kom naar de fysieke- of online informatieavond

Om je uitgebreider te informeren over de inkoopactie organiseren we twee informatieavonden, zowel een fysieke als online bijeenkomst (webinar). Tijdens deze avonden informeren we je over onze inkoopactie, energiebesparende maatregelen, subsidies en financieringen. Je krijgt deze avond alle ruimte om vragen te stellen.

Aanmelden bijeenkomst of inkoopactie
Voor aanmelden voor één van de bijeenkomsten of al direct voor de inkoopactie, klik op onderstaande button:

Meld je hier aan

Heb je vragen over de inkoopactie? Bel dan tussen 8:30 en 17:30 met de Servicedesk van Winst uit je woning op 023 583 69 36 of mail naar [email protected].
Zij denken graag met je mee!

Informatie

Dinsdag 28 november

19:30 - 21.00 uur

NMCX, Prins Hendriklaan 33, Hoofddorp