Advies voor koopwoningen gebouwd voor 1995

Woningen gebouwd voor 1995 zijn vaak minder goed geïsoleerd. Het vraagt om extra zorgvuldigheid om te komen tot een energiezuinige of aardgasvrije woning. Een maatwerkadvies zoals het Energieplan op maat helpt daarbij. Weet je al welke maatregelen je wilt nemen? Ga dan naar de Woningdossier pagina waarbij je, na het invullen van een korte vragenlijst, offertes aan kunt vragen.

Energieplan op maat (EOM)

Aardgasvrij wonen, een gezonder binnenklimaat, lekker koel in de zomer, comfortabel in de winter en grip op je energiekosten. Woon Duurzaam gaat uitgebreid met je in gesprek over jouw wensen en mogelijkheden. We bekijken de woning zorgvuldig, onderzoeken en bespreken de mogelijkheden die passen bij aardgasvrij wonen.

Je krijgt een maatwerkrapport met warmteverliesberekening en daarbij een uitgebreide offerte: het Energieplan op Maat. Je wordt niet alleen bij het maken van het EOM volledig ontzorgd, maar ook bij de uitvoering en we zorgen voor nazorg, service en garantie. Het plan met begeleiding kost 450 euro. Dit bedrag krijg je terug als je de offerte van Woon Duurzaam ondertekent en opdracht geeft voor de uitvoering.  

Ga naar de pagina Energieplan op maat

 

Ik meld mij aan voor de nieuwsbrief