Advies voor koopwoningen gebouwd ná 1995

Aardgasvrij wonen met Klimaatmissie Nederland 

Woningen die gebouwd zijn ná 1995, zijn over het algemeen goed geïsoleerd en kunnen daarom verregaand worden verduurzaamd. Onze partner Klimaatmissie Nederland heeft voor deze huizen een Totaalpakket ontwikkeld. Hiermee maak je je woning in één keer aardgasvrij.

Het Totaalpakket bevat een aantal maatregelen die huizen aangenamer, gezonder, energiezuiniger en aardgasvrij maken. Er wordt gestart met een gratis en vrijblijvend (online) gesprek, waarbij Klimaatmissie je huis inclusief je woonsituatie bespreekt. Op basis hiervan wordt een gratis Klimaatplan uitgewerkt, met een overzicht van maatregelen die voor jouw woning geschikt zijn, inclusief de kosten en de financieringsmogelijkheden. Ben je akkoord met het Klimaatplan, dan kan je opdracht geven voor het inmeten van jouw woning. De kosten hiervoor zijn € 494,- (incl. 21% BTW). Zaken zoals de plaats en capaciteit van de warmtepomp, boiler, radiatoren etc. worden dan definitief bepaald. Na het inmeten wordt de definitieve offerte uitgewerkt.

Vraag hier het Klimaatplan aan

Vragen
Heb je vragen over dit aanbod, stuur dan een mail naar [email protected] of bel naar 023-204 10 08. Wil je direct een gratis Klimaatplan aanvragen? Klik dan op deze link en plan een afspraak in.

Informatiebijeenkomst 27 september

Op 27 september was een informatiebijeenkomst over aardgasvrij wonen. De presentatie van deze avond kun je  bekijken of downloaden via deze link.

Een Vraag en antwoord document is hier te downloaden.

Webinar Energiebespaarlening

Investeringen in duurzame maatregelen kunnen behoorlijk hoog oplopen. Een aantrekkelijke manier van financieren is de Energiebespaarlening van het Nationaal Warmtefonds. Maandag 23 januari organiseren wij een webinar over de Energiebespaarlening. Lees er hier meer over en schrijf je in!

Woningdossier

Weet je al welke maatregelen je wilt nemen en wil je direct offertes aanvragen? Ga dan naar het Woningdossier. Dit is een persoonlijke online omgeving waar informatie over jouw woning wordt verzameld.

Ga naar het Woningdossier

Wil je weten waar je staat?

Ga naar het Stappenplan duurzame woning