Woningen gebouwd na 1995 zijn over het algemeen goed geïsoleerd. Wil je weten welke energiebesparende maatregelen goed passen bij jouw woning en woonwensen? Dan is een advies op maat iets voor jou.

Woningdossier

Weet je al welke maatregelen je wilt nemen en wil je direct offertes aanvragen? Ga dan naar het Woningdossier. Dit is een persoonlijke online omgeving waar informatie over jouw woning wordt verzameld.

Ga naar het Woningdossier


Aardgasvrij wonen met Klimaatmissie Nederland 

Voor koopwoningen die gebouwd zijn na 1995 bieden wij i.s.m. onze partner Klimaatmissie Nederland een Totaalpakket aan met maatregelen die je woning aardgasvrij maken. Nieuw gebouwde woningen zijn al goed geïsoleerd en kunnen daarom verregaand worden verduurzaamd.

Het Totaalpakket bevat een aantal maatregelen die huizen aangenamer, gezonder, energiezuiniger en aardgasvrij maken. Er wordt gestart met een gratis en vrijblijvend (online) gesprek, waarbij Klimaatmissie je huis inclusief je woonsituatie bespreekt. Op basis hiervan wordt een gratis Klimaatplan uitgewerkt, met een overzicht van maatregelen die voor jouw woning geschikt zijn, inclusief de kosten en de financieringsmogelijkheden. Ben je akkoord met het Klimaatplan, dan kan je opdracht geven voor het inmeten van jouw woning. De kosten hiervoor zijn € 494,- (incl. 21% BTW). Zaken zoals de plaats en capaciteit van de warmtepomp, boiler, radiatoren etc. worden dan definitief bepaald. Na het inmeten wordt de definitieve offerte uitgewerkt.

Vraag hier het Klimaatplan aan

Presentatie informatieavond 23 juni j.l.

Op 23 juni organiseerden we een informatieavond over het Totaalpakket. De presentatie is hier te bekijken of te downloaden.

Een Vraag en antwoord document is hier te downloaden.

Webinar Energiebespaarlening

Investeringen in duurzame maatregelen kunnen behoorlijk hoog oplopen. Een aantrekkelijke manier van financieren is de Energiebespaarlening van het Nationaal Warmtefonds. Op 9 september organiseren wij hierover een online webinar. Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

Vragen
Heb je vragen over deze actie, stuur dan een mail naar [email protected] of bel naar 023-204 10 08. Wil je direct een gratis klimaatplan aanvragen? Klik dan op deze link en plan een afspraak in.

Download de folder Je woning energiezuinig en comfortabel in 3 stappen

Nederland, Amersfoort, 20211203
Willem Eelman van de KlimaatMissie geeft uitleg over de verschillende manieren waarop duurzaam wonen mogelijk is.
Foto: Kick Smeets / Rijksoverheid 2021

Ik meld mij aan voor de informatieavond op 27 september (Klimaatmissie) (* = verplichte invulvelden)