Actie voor koopwoningen gebouwd na 1995

In samenwerking met Klimaatmissie Nederland organiseren wij een speciale actie die gericht is op bewoners in de wijk Floriande-west in Hoofddorp om hun woningen verregaand te verduurzamen.

Omdat de woningen in deze wijk ná 1995 zijn gebouwd, zijn zij al goed geïsoleerd en kunnen deze woningen in één keer worden aangepakt. Voor deze woningen heeft Klimaatmissie een Totaalpakket ontwikkeld. Op 24 en 31 januari worden online informatieavonden georganiseerd waarvoor je je nu kunt aanmelden. Heb je een koopwoning van na 1995, ben je geïnteresseerd maar woon je niet in Floriande-West? Dan kun je ook gewoon meedoen aan de actie.

Totaalpakket
Het Totaalpakket bevat een aantal maatregelen die huizen aangenamer, gezonder, energiezuiniger en aardgasvrij maken. Er wordt gestart met een gratis en vrijblijvend (online) gesprek, waarbij Klimaatmissie je huis inclusief je woonsituatie bespreekt. Op basis hiervan wordt een gratis Klimaatplan uitgewerkt, met een overzicht van maatregelen die voor jouw woning geschikt zijn, inclusief de kosten en de financieringsmogelijkheden. Ben je akkoord met het Klimaatplan, dan kan je opdracht geven voor het inmeten van jouw woning. De kosten hiervoor zijn € 494,- (incl. 21% BTW). Zaken zoals de plaats en capaciteit van de warmtepomp, boiler, radiatoren etc. worden dan definitief bepaald. Na het inmeten wordt de definitieve offerte uitgewerkt.

Informatieavonden
Op maandag 24 januari en maandag 31 januari organiseren wij online-informatieavonden over deze actie. De bijeenkomsten starten om 19:30 en duren tot 21:00 uur. Na een introductie van het Energieloket, zal Klimaatmissie uitleg geven over het Totaalpakket en is er volop gelegenheid tot het stellen van vragen.

Vragen
Heb je vragen over deze actie of kun je niet aanwezig zijn op een van de twee informatieavonden, stuur dan een mail naar [email protected]arlemmermeer.nl of bel naar 023-204 10 08.

Wil je direct een gratis klimaatplan aanvragen? Klik dan op deze link en plan een afspraak in.

Download de folder Je woning energiezuinig en comfortabel in 3 stappen

Willem Eelman van de KlimaatMissie geeft uitleg over de verschillende manieren waarop duurzaam wonen mogelijk is.
Foto: Kick Smeets / Rijksoverheid 2021

Ik meld mij aan voor de informatieavond Totaalpakket voor koopwoningen gebouwd na 1995 (* = verplichte invulvelden)