Verzilver jouw blauwe waardebon!

Publicatiedatum: 24 november 2020

Mededeling over de waardebonnen actie

Helaas is het budget voor de waardebonactie op. Er is voor meer dan € 1.000.000 aan besparende producten in Haarlemmermeer besteld. Dat is een groot succes. Jammer als het u niet is gelukt maar we houden u op de hoogte over volgende acties.

—————————————————————————————————–

Met de blauwe waardebon kun jij jouw energierekening verlagen door energiebesparende producten in huis te halen. Denk hierbij aan radiatorfolie, tochtstrips of ledlampen. Ook kun je je waardebon gebruiken voor de aanschaf van grotere maatregelen zoals zonnepanelen en isolatie. Kijk voor ideeën op deze website bij maatregelen. Controleer welke producten je kunt aanschaffen met deze productenlijst.

Het verzilveren van de waardebon kan op twee manieren:

Optie 1. Direct online een energiebespaarbox aanschaffen:

Je kunt direct afrekenen met de waardebon door te kiezen voor een energiebespaarbox of door zelf een pakket samen te stellen uit losse producten naar keuze. Direct afrekenen met de waardebon doe je hier. De energiebesparende producten worden gratis thuisgestuurd. Als je voor meer dan € 70,- bestelt, dan betaal je zelf het resterende bedrag.

Optie 2. Aanschaffen in een andere webshop of in een winkel (bijvoorbeeld in een bouwmarkt):

Je schaft zelf producten aan in een winkel of webshop en vraagt daarna jouw geld terug met het aankoopbewijs. De producten dienen na 24 november 2020 aangeschaft te zijn. Het bedrag kun je hier terugvragen door het aanschafbewijs te uploaden.

Lees ook de veelgestelde vragen over deze actie.