Meld je aan voor de wijkactie Toolenburg-Oost

Aanmelden kan tot en met dinsdag 5 oktober. Ook mogelijk voor mensen die niet in Toolenburg-Oost wonen.

Je hebt een brief ontvangen van de gemeente met een special aanbod voor energie neutraal wonen. Op 21 september is een informatieavond geweest hierover. De presentaties zijn hier onder te bekijken.

 

Aardgas gaat langzaam verdwijnen

Landelijk is afgesproken dat we stap voor stap overstappen naar nieuwe, duurzame warmtebronnen. De komende decennia zullen de meeste huizen een belangrijke verandering ondergaan. Aardgas gaat op de meeste plaatsen weg. We gaan in heel Haarlemmermeer op een andere manier huizen en water verwarmen en ook niet meer koken op aardgas. U kunt natuurlijk rustig wachten wat er gaat gebeuren. Maar misschien bent u wel nieuwsgierig welke andere mogelijkheden er zijn. U kunt dan nu profiteren van een speciaal aanbod.

Speciaal aanbod in Toolenburg-Oost

We staan nog aan het begin van de veranderingen en wij willen graag mensen stimuleren om de eerste stappen te zetten. Voor 10 bezoekers van de online informatieavond is er de mogelijkheid om tegen een gereduceerd tarief van € 90 een advies te ontvangen van Thuisbaas (normaal is dit € 400). Met dit zeer uitgebreide advies krijgt u een helder beeld van alle maatregelen die nodig zijn om uw woning energieneutraal te maken. Voor uiteindelijk 3 bewoners, die besluiten om deze stap te zetten, wordt er € 4.000 korting gegeven op de te nemen investering.

Uw huis energieneutraal met Energieloket Haarlemmermeer

Energieloket Haarlemmermeer is de plek waar u terecht kan met al uw vragen over energiebesparing en het opwekken van duurzame energie. Zij werken samen met ThuisBaas en Winst uit je Woning om voor u het meest betaalbare voorstel te ontwikkelen.

ThuisBaas is een organisatie zonder winstoogmerk. Zij hebben in Nederland het langst ervaring in het helpen van mensen om hun huizen en appartementen energieneutraal en/of aardgasvrij te maken. Zij helpen en begeleiden het hele traject van A tot Z. Vanaf het maken van het plan tot en met de uitvoering van de werkzaamheden. Lees de ervaringen van gezinnen, die al een tijd helemaal duurzaam wonen op thuisbaas.nl/jouw-woning-duurzaam/ervaringen/

Winst uit je Woning verzorgd al een aantal jaren de collectieve inkoopacties voor zonnepanelen en isolatiemaatregelen in Haarlemmermeer. Zij selecteren hiervoor lokale en regionale partijen die de werkzaamheden uitvoeren.

Via het formulier rechts kun je je aanmelden voor de wijkactie.

Download hier de flyer

Ik meld mij aan voor de wijkactie Toolenburg-Oost