WoonWijzerWinkel: nieuwe uitvoeringspartner voor individuele maatregelen

We zijn verheugd te melden dat we sinds kort samenwerken met een nieuwe uitvoeringspartner: de WoonWijzerWinkel in Rotterdam.

Woningeigenaren kunnen bij deze partner voor verschillende duurzame maatregelen offertes aanvragen. Denk hierbij aan isolatiemaatregelen, zonnepanelen of warmtepompen. Ook geeft de WoonWijzerWinkel persoonlijk advies aan huis. Tijdens dit bezoek wordt de woning nauwkeurig bekeken en bespreekt de adviseur verschillende opties met de bewoner, afgestemd op zijn of haar wensen. Zowel de woningopname als offertes kunnen worden aangevraagd via het Woningdossier.

*Let op: voor VvE’s werken we met een andere partner, Vverduurzamen. Meer informatie over deze partner is hier te vinden.

WoonWijzerWinkel
De WoonWijzerWinkel werkt als intermediair met gemeenten, adviseurs en uitvoerders om verduurzaming van woningen te versnellen. In Rotterdam heeft het bedrijf een grote showroom met allerlei energiebesparende producten, zoals warmtepompen, infraroodpanelen, zonneboilers, batterijen etc. Woningeigenaren kunnen daar zien én ervaren welke oplossingen er zijn op het gebied van duurzaam wonen. Bovendien kunnen bezoekers er terecht voor persoonlijk advies door één van de deskundige adviseurs.

Wijkacties
Zoals genoemd kunnen Inwoners in Haarlemmermeer op elk moment bij de WoonWijzerWinkel terecht. Daarnaast werken we ook met hen samen voor de uitvoering van wijkacties. We beginnen hiermee in Floriande-West, waar we op maandag 8 april met de gemeente een Meedenkavond organiseren. Meer informatie hierover, zie hier.