Doe mee aan onze inkoopactie voor energiebesparende maatregelen!

Publicatiedatum: 16 november 2023

In samenwerking met Winst uit je Woning zijn we een grootschalige inkoopactie gestart voor een reeks aan energiebesparende maatregelen. De actie is bedoeld voor particuliere woningeigenaren en omvat vloer- en dakisolatie, isolatieglas, zonnepanelen en (hybride) warmtepompen. Door deel te nemen kunnen bewoners financieel flink besparen. Daarnaast zijn de installateurs en uitvoerders streng geselecteerd op prijs, kwaliteit en service. De inkoopactie loopt tot 4 februari 2024.

Inkoopactie

Met de alsmaar onzekere energieprijzen is het aantrekkelijk om woningen te verduurzamen. Daarnaast zal – om de klimaatdoelen te behalen – de CO2-uitstoot in Nederland flink omlaag moeten. Onze inkoopactie met Winst uit je Woning maakt het bewoners gemakkelijk om verduurzamingsstappen te zetten. Tijdens de inkoopactie kan gekozen worden voor vloer- en dakisolatie, isolatieglas, zonnepanelen en voor een hybride of volledige (all-electric) warmtepomp.

Voordelen inkoopactie

De inkoopactie biedt woningeigenaren verschillende voordelen. Ten eerste neemt Winst uit je Woning het uitzoekwerk van aanbieders en prijzen uit handen. Deelnemers krijgen op maat gemaakte adviezen én offertes op afstand of na een huisbezoek van een adviseur. Ook zijn aanbieders en installateurs geselecteerd op kwaliteit, service en betrouwbaarheid. Bovendien helpt Winst uit je Woning bewoners bij het aanvragen van subsidie op isolatiemaatregelen en een (hybride) warmtepomp.

Informatieavonden

We organiseren twee informatieavonden over de inkoopactie, een fysieke bijeenkomst op 28 november (19.30-21.00 uur) en een webinar op 7 december (19.30-20.30 uur). Tijdens deze avonden wordt informatie gegeven over de actie, energiebesparende maatregelen, subsidies en financieringen. Achteraf is er genoeg tijd om vragen te stellen. Voor meer informatie en aanmelden, klik hier.