Gezamenlijke inkoopactie verduurzamen woning van start

De gezamenlijke inkoopactie voor energiebesparende maatregelen is gestart. Naast zonnepanelen en de isolatiemaatregelen (vloer- en spouwmuurisolatie en HR++ glas) wordt nu ook hybride warmtepompen en waterzijdig inregelen van de cv-ketel aangeboden. Deze advies- en inkoopactie is samen met de Gemeente Haarlemmermeer en Winst uit je woning opgezet. Door met een grote groep huiseigenaren samen in te kopen wordt ervoor gezorgd dat de voorwaarden goed en de prijzen scherp zijn. Door middel van een veiling wordt per maatregel een bedrijf geselecteerd. Zo weet je zeker dat deelnemende bedrijven voldoen aan strenge voorwaarden op het gebied van prijs, kwaliteit, service, garantie en een veilige uitvoering.

Informatieavond 14 april 2021
Op 14 april was er een online informatiebijeenkomst georganiseerd over de inkoopactie en de maatregelen. Je kunt  hier de opname zien van de bijeenkomst.

Aanmelden en meer informatie
Gratis en vrijblijvend aanmelden voor de inkoopactie kan tot 11 juli via deze link. Op deze pagina kun je via een chatprogramma direct vragen stellen aan een medewerker van Winst uit je woning. Wil je meer informatie over de inkoopactie? Bekijk dan deze pagina voor meer informatie, informatievideo’s en veelgestelde vragen.