Webinar ‘Subsidiekansen voor duurzame maatregelen’

Op 9 februari heeft het Energieloket Haarlemmermeer in samenwerking met de gemeente Haarlemmermeer en Parkmanagement Airport Business Park Lijnden een webinar georganiseerd over subsidiekansen voor duurzame maatregelen. De aanwezige ondernemers werden geïnformeerd over subsidies en fiscale voordelen voor het nemen van duurzame maatregelen zoals zonnepanelen, ledverlichting en duurzaam kantoormeubilair. 

Duurzame maatregelen voor ondernemers 

De bovengenoemde maatregelen zorgen er onder andere voor dat jouw bedrijf energiezuiniger wordt. En met de subsidies en fiscale voordelen die beschikbaar zijn, verdien je de investering sneller terug. Zo haal je meer winst uit jouw bedrijf én draag je bij aan een duurzamer Nederland.  

Ook geïnteresseerd in het webinar? 

Dit webinar werd speciaal georganiseerd voor de eigenaren en huurders van bedrijfspanden op het Airport Business Park Lijnden. Wil je ook graag weten welke subsidiekansen er liggen voor het verduurzamen van jouw bedrijf? Neem dan contact op met Tamara Koeman van NMCX en wellicht organiseren we binnenkort ook een webinar voor jouw bedrijventerrein en/of winkelcentrum.  

 “Het webinar is dan ook een must voor iedere ondernemer die zijn bedrijf wil verduurzamen en wil weten welke subsidiekansen er zijn.” – Theo Goldberg, projectmanager bij World of Delights. 

World of Delights zet zich sinds 2010 vol in op het verduurzamen van het bedrijf en de bedrijfsvoering. Theo Goldberg was aanwezig tijdens het webinar om te vertellen over de financiële voordelen van de verschillende maatregelen: “Voor de zonnepanelen hebben we gebruik gemaakt van de SDE-subsidie. Door deze subsidie hebben de panelen een terugverdientijd van slechts 7 jaar. Was ik maar op de hoogte geweest van het feit dat er voor de ledverlichting ook een fiscaal voordeel te verkrijgen is, dan had ik nog veel meer kunnen besparen! Het webinar is dan ook een must voor iedere ondernemer die zijn bedrijf wil verduurzamen en wil weten welke subsidiekansen er zijn.”