Sportaccommodaties

Kosteloos en vrijblijvend energieadvies voor sportaccommodaties. U kunt zich hiervoor aanmelden via het aanmeldformulier op deze pagina.

Energieadvies sportaccommodaties in Haarlemmermeer

Vanuit een duurzaamheidsproject vanuit het ministerie van VWS kunnen wij u via onze partner Klimaatroute kosteloos en vrijblijvend energieadvies aanbieden aan sportaccommodaties in Haarlemmermeer!

Hoe werkt het?

Het energieadvies gaat als volgt; Wij komen fysiek langs op locatie om te kijken naar alle mogelijkheden tot verduurzaming. Je moet dan denken aan; Isolatie, regeltechnieken, verwarming, duurzame opwekking en verlichting. Tijdens het bezoek noteert de adviseur zijn bevindingen en zal hij dit in een overzichtelijk rapport verwerken.

Nadat de adviseur is langs geweest zal hij het rapport gaan uitwerken. In het rapport vind je veel tekstuele toelichtingen en een kosten- en batenanalyse. Hierdoor kunt je in een oogopslag zien welke maatregelen voor de vereniging het meest interessant zijn! Mocht de vereniging ook aan de slag willen gaan, dan helpt klimaatroute als onafhankelijk partij met het aanvragen en vergelijken van offertes, zodat de club de beste keuze kan maken.

Ook kijken zij naar de subsidiemogelijkheden en kunnen deze ook voor de vereniging aanvragen. Dat scheelt veel tijd, waardoor de club zich bezig kan blijven houden met sportactiviteiten. Mocht de accommodatie deels (of helemaal) van de gemeente zijn, dan fungeert klimaatroute tevens als bemiddelaar om zo voor beide partijen een prettige uitkomst te realiseren.

Als er geen financiële middelen beschikbaar zijn om te investeren in duurzame maatregelen, dan kan ook ondersteuning worden geboden bij het aanvragen van een lening. Als er even minder tijd besteed wordt aan vergroening, heeft de vereniging na de energiescan nog minimaal een jaar recht op begeleiding.

Aanmeldformulier Sportaccommodaties Klimaatroute