Energiescan

De energiescan geeft inzicht in de mogelijkheden van verduurzaming in je bedrijf.

Aanmelden energiescan

Energiescan of kies voor een begeleidingstraject

Via het Energieloket voor bedrijven is het mogelijk gratis een energiescan te laten uitvoeren. Deze energiescan wordt uitgevoerd door duurzaamheidspartner Klimaatroute. Klimaatroute brengt kosteloos in kaart welke duurzame maatregelen jouw energiekosten verlagen. Ook adviseren ze over offertes, uitvoering en subsidieaanvragen. Hiermee bespaar je tijd én geld. Vind je het prettig om daarna nog verdere begeleiding te krijgen? Start dan een begeleidingstraject voor één of meer energiebesparende maatregelen.

 

Advies en begeleiding is kosteloos voor ondernemers in Haarlemmermeer

Je betaalt alléén voor de energiebesparende maatregelen die worden uitgevoerd. Mogelijk ontvang je bij sommige maatregelen ook nog subsidie. In het offertetraject kun je ook jouw vaste leverancier(s) mee laten doen aan de inschrijving.

 

Klimaatroute gaat met je in gesprek

Heb je een bedrijfspand met een laag energielabel? Dan neemt Klimaatroute in januari 2023 contact met je op. Of meld zelf jouw bedrijf aan. In een gesprek krijg je op maat advies over de verduurzamingsmogelijkheden in jouw bedrijf. Hiermee bespaar je energie en verlaag je de energierekening. Ook draag je jouw steentje bij aan de energietransitie.

Aanmelden energiescan

Meld je aan voor de energiescan via telefoonnummer 020–700 94 38 of bovenstaande knop.