Webinar inkoopactie Winst uit je woning

Donderdag 7 december

Klik hier om de webinar terug te kijken.

Meld je aan voor de inkoopactie! Door deel te nemen kun je flink besparen. Naast een lagere energierekening, profiteer je van de ISDE subsidie van de Rijksoverheid. Onze partner Winst uit je woning helpt je graag met de subsidieaanvraag. Bovendien ben je verzekerd van kwalitatieve en betrouwbare aanbieders. De inkoopactie loopt tot 4 februari 2024.

Wat zijn de voordelen van onze inkoopactie?

Als je meedoet aan de inkoopactie word je in het hele traject ontzorgd. Winst uit je woning is je primaire contactpersoon. Je ontvangt op maat gemaakte adviezen en offertes op afstand of na een huisbezoek van een energieadviseur. Woningeigenaren zijn ervan verzekerd dat deelnemende isolatie- en installatiebedrijven voldoen aan strenge eisen op het gebied van kwaliteit, service en garantie. Eventuele subsidieaanvraag wordt door Winst uit je woning voor je gedaan. Dit scheelt je een hoop tijd en uitzoekwerk.

Meer weten? Kom naar de fysieke- of online informatieavond

Om je uitgebreider te informeren over de inkoopactie organiseren we twee informatieavonden, zowel een fysieke als online bijeenkomst (webinar). Tijdens deze avonden informeren we je over onze inkoopactie, energiebesparende maatregelen, subsidies en financieringen. Je krijgt deze avond alle ruimte om vragen te stellen.

Aanmelden bijeenkomst of inkoopactie
Voor aanmelden voor één van de bijeenkomsten of al direct voor de inkoopactie, klik op onderstaande button:

Meld je hier aan

Heb je vragen over de inkoopactie? Bel dan tussen 8:30 en 17:30 met de Servicedesk van Winst uit je woning op 023 583 69 36 of mail naar [email protected].
Zij denken graag met je mee!

Informatie

Donderdag 7 december

19:30 - 20:30 uur

Online