Acties in Haarlemmermeer

Doe mee met de Zonnepanelen actie!

In de maanden mei en juni organiseert  onze partner WoonWijzerWinkel een actie voor zonnepanelen. Zij bieden tijdens deze actie complete pakketten aan tegen een scherpe prijs, met volledige begeleiding van aanvraag tot uitvoering. Voor deze actie werkt WoonWijzerWinkel samen met de ervaren professionals van JD energy systems. Zo ben je verzekerd van vakkundige installatie en begeleiding bij het kiezen van de juiste installatie.

Ga naar de actiepagina op de website van WoonWijzerWinkel en doe mee met de actie. Bekijk de verschillende pakketten, ontdek welke versie past bij jouw huis en dien de aanvraag in. Na de aanvraag komt een expert bij je langs om de situatie te bekijken voor het opstellen van de definitieve offerte.

WoonWijzerWinkel staat op maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur voor je klaar. Laat de zon voor jou werken!

Informatiebijeenkomst
Wij organiseren een informatiebijeenkomst bij NMCX Centrum voor Duurzaamheid waar uitleg wordt gegeven over de pakketten en zonnepanelen ook te zien zijn. Kun je niet bij de informatiebijeenkomst aanwezig zijn? De informatiebijeenkomst zal ook worden opgenomen en een filmpje wordt geplaatst op de website van het energieloket.

Aanmelden voor de informatiebijeenkomst kan via het formulier op de activiteitenpagina.