Aanpak voor verduurzamen van VvE's

Steeds meer VvE’s kiezen ervoor om hun gebouw te verduurzamen. Voor het klimaat, maar ook voor meer woongenot en comfort. Voor gezondere lucht in huis, een hogere waarde van de woningen en voorspelbare onderhoudskosten.

Energieloket Haarlemmermeer biedt VvE’s nu een aanpak op maat om hun gebouw helemaal of gedeeltelijk te verbeteren. De aanpak is ontwikkeld en wordt uitgevoerd door onze partner Vverduurzamen.nl, een ervaren specialist in het renoveren en verduurzamen van VvE-gebouwen.

Aanpak

De experts van Vverduurzamen.nl geven advies, maken een totaalplan op maat en begeleiden de uitvoering. Ze zorgen altijd voor een perfecte combinatie van verduurzaming, comfort, gezond leven en betaalbaarheid. Ook hebben ze veel aandacht voor het proces en het meenemen van alle leden van de VvE in de ontwikkeling van het plan. De aanpak kent vijf stappen; na elke stap kan de VvE besluiten om een volgende stap in het proces te zetten. Zie onderstaande afbeelding.

 

Informatieavonden Aanpak verduurzamen van VvE’s

Er worden regelmatig informatiebijeenkomsten georganiseerd voor VvE-bestuurders die meer willen weten over de aanpak voor het verduurzamen van VvE’s. Deze bijeenkomsten worden gehouden bij NMCX Centrum voor Duurzaamheid, Prins Hendriklaan 33 in Hoofddorp. De laatste bijeenkomst was op 26 april. Controleer de activiteitenpagina of er binnenkort nieuwe bijeenkomsten zijn.

Download hier de presentatie van de informatiebijeenkomst van 26 april 2022.

Download hier de Vraag en Antwoord van de verschillende informatiebijeenkomsten (samengevoegd).

Informatieavond Energiebespaarlening voor VvE’s

Omdat financiering van het project een belangrijk onderdeel is en hier vaak veel vragen over zijn, organiseren we samen met het Nationaal Warmtefonds speciale informatieavonden over de Energiebespaarlening voor VvE’s.

Download hier de presentatie van de informatiebijeenkomst ‘Energiebespaarlening voor VvE’s’ van 12 mei 2022.

 

Vragen

Heb je vragen? Stuur ons dan een mail via [email protected] of bel naar 023 204 10 08.

Heb je interesse in een gratis quickscan? Vul dan alvast de vragenlijst in op www.vverduurzamen.nl

 

 

 

 

Niet bij de bijeenkomst geweest? Controleer de activiteitenpagina

Ga naar de activiteitenpagina