Wil jij ook je energierekening flink verlagen?

Doe mee met onze inkoopactie!

Door minder aardgas te verbruiken en zelf stroom op te wekken, kun je je energierekening flink verlagen. In samenwerking met Woon Duurzaam organiseren wij voor inwoners van Lisserbroek een collectieve inkoopactie voor zonnepanelen en hybride warmtepompen. Je kunt je hier direct aanmelden voor de actie. De inkoopactie duurt tot en met 30 juni.

Aanpak 

Voor de inkoopactie hebben we leveranciers geselecteerd die goede kwaliteit leveren tegen een scherpe prijs. Woon Duurzaam verzorgt het volledige proces van het onderzoeken van technische mogelijkheden van jouw woning naar offerte en uitvoering tot nazorg en garantie. Download hier alvast de folder met meer informatie en voorbeeldberekeningen. 

Woon Duurzaam biedt ook ondersteuning bij het isoleren van je woning en het opstellen van een stappenplan om helemaal van het aardgas af te gaan. In je persoonlijke woningdossier kun je aangeven waar je interesse naar uitgaat.  

Aanmelden voor de inkoopactie

Informatieavond 

Op woensdag 20 april was er een informatieavond over de inkoopactie in Dorpshuis De Meerkoet. De presentatie van deze avond kun je hier onder downloaden of direct online bekijken.

  Presentatie Informatieavond Lisserbroek 20 april 2022

Verduurzaming luchtverwarmingssysteem in woningen

Tijdens de informatieavond bleek dat veel woningen in Lisserbroek voorzien zijn van een luchtverwarmingssysteem. Wij onderzoeken momenteel wat de mogelijkheden zijn voor verduurzaming van dit systeem en willen voor de zomer met een passend aanbod komen. Heb je interesse? Vul dan het formulier hiernaast in.

 Vragen 

Wil je meer weten over de inkoopactie? Stuur dan een mail naar [email protected] of bel naar 023 – 204 10 08. 

Ik wordt graag op de hoogte gehouden over een aanbod voor verduurzaming van het luchtverwarmingssysteem in mijn woning