Bijeenkomsten energielabel C voor kantoren

Per 1 januari 2023 moet elk kantoorgebouw met een vloeroppervlakte van meer dan 100m2 minimaal energielabel C hebben. Als kantoren vanaf dat jaar worden beoordeeld met een energielabel D of lager, riskeren eigenaren een boete of loopt men het risico het pand te sluiten. Voor ondernemers is het dus van groot belang om op de hoogte te zijn van het energielabel van hun kantoor, en actie te ondernemen als het energielabel niet bekend is of te laag.

Energielabel C Bijeenkomsten

Wil je persoonlijk geïnformeerd worden over energielabel C? Neem deel aan één van onze speciale energielabel C-bijeenkomsten voor bedrijven, waar we toelichting geven op de Label C-verplichting en de QuickScan.

Datum: donderdag 22 september (Schenk Makelaars), Hoofddorp en 29 september (Meerland Bouw, Nieuw-Vennep). De avond bij Schenk Makelaars is vol!

Tijd: 16.00 tot 17.15 uur, met aansluitend een borrel. Aanmelden via het formulier rechts.

QuickScan

Met de QuickScan helpen wij je met het verkrijgen van energielabel C. De QuickScan wordt uitgevoerd door Klimaatroute. De QuickScan geeft je inzicht in de te nemen maatregelen om te voldoen aan energielabel C. Daarnaast worden de kosten en terugverdientijd van de investering inzichtelijk gemaakt. Ook ontvang je begeleiding en subsidieadvies bij de te realiseren maatregelen. De QuickScan vervangt daarmee stap 1 en stap 2 van het stappenplan en geeft je inzicht in de te nemen maatregelen. Je kunt de QuickScan laten uitvoeren voor een bedrag van €495,-.

Vraag hier een Quickscan aan.

Presentatie en filmpje

De presentatie van de bijeenkomst bij Schenk Makelaars en het filmpje van RTL Z is hier te bekijken:

Download hier de presentatie van de bijeenkomst bij Schenk Makelaars.

 

Ik meld mij aan voor de bijeenkomst energielabel C