Aardgasvrij wonen

Voor koopwoningen die gebouwd zijn na 1995 bieden wij i.s.m. onze partner Klimaatmissie Nederland een Totaalpakket aan met maatregelen waarmee je in z’n geheel van het gas af kan. Omdat nieuwe woningen al goed zijn geïsoleerd kunnen ze daarom verregaand worden verduurzaamd.

Totaalpakket
Het Totaalpakket bevat een aantal maatregelen die huizen aangenamer, gezonder, energiezuiniger en aardgasvrij maken. Er wordt gestart met een gratis en vrijblijvend (online) gesprek, waarbij Klimaatmissie je huis inclusief je woonsituatie bespreekt. Op basis hiervan wordt een gratis Klimaatplan uitgewerkt, met een overzicht van maatregelen die voor jouw woning geschikt zijn, inclusief de kosten en de financieringsmogelijkheden. Ben je akkoord met het Klimaatplan, dan kan je opdracht geven voor het inmeten van jouw woning. De kosten hiervoor zijn € 494,- (incl. 21% BTW). Zaken zoals de plaats en capaciteit van de warmtepomp, boiler, radiatoren etc. worden dan definitief bepaald. Na het inmeten wordt de definitieve offerte uitgewerkt.

Vragen
Heb je vragen over deze actie, stuur dan een mail naar [email protected] of bel naar 023-204 10 08. Wil je direct een gratis klimaatplan aanvragen? Klik dan op deze link en plan een afspraak in.

Download de folder Je woning energiezuinig en comfortabel in 3 stappen

Online bewonersavond 24 januari en 31 januari

Op 24 en 31 januari zijn twee online bewonersavonden georganiseerd specifiek voor bewoners in Floriande West. Kijk hier de bewonersavond terug.

Download hier de Vraag en antwoord van beide webinars

Opname informatieavond 31 januari 2022

 

 

Willem Eelman van de KlimaatMissie geeft uitleg over de verschillende manieren waarop duurzaam wonen mogelijk is.
Foto: Kick Smeets / Rijksoverheid 2021

Vraag hier direct een klimaatplan aan

Klimaatplan aanvragen