Energiebespaaradvies Zwanenburg

Voor de onderstaande woningtypes staat een gratis online Energiebespaaradvies klaar. Bewoners van deze woningtypes zijn hierover per brief geïnformeerd. Klik op de button en meld je aan. 

Ja, ik meld mij aan

Ik heb al een account

Woningtypes 

Onderstaande woningtypes zijn via de bouwtekening ingelezen. Hierdoor is voor de bewoners van deze woningtypes een nauwkeurig advies mogelijk voor het energiezuinig en aardgasvrij maken van de woning. 

Staat jouw woning er niet tussen?

Staat jouw woning er niet tussen en heb je wel interesse in een gratis Energiebespaaradvies? Geef dan jouw wens aan ons door via het formulier op deze pagina. E-Trias ingenieurs neemt in opdracht van Energieloket Haarlemmermeer contact met je op om te kijken of jouw woning ook via een bouwtekening in het systeem kan worden gezet.

Omdat het niet mogelijk is om zomaar iedere afzonderlijke woning in ons adviessysteem te zetten, hanteren we als selectiecriterium dat de woning minimaal 20 keer seriematig in de wijk gebouwd moet zijn.  

Samen met je buren 

Komt jouw woning minder vaak voor, maar heb je alsnog interesse in een online Energiebespaaradvies. Dan vragen we een eenmalige bijdrage in de kosten van €199. Jij én de bewoners in hetzelfde woningtype krijgen dan toegang tot het Energiebespaaradvies. Als je dit samen met je buren doet, dan deel je de bijdrage in de kosten. We kunnen tevens bespreken of begeleiding van jou en je buren in het gezamenlijk verduurzamen van jullie woningen gewenst is. Geef jouw wens door via het formulier op deze pagina  

Kom je niet in aanmerking voor een gratis Energiebespaaradvies, en wil je toch direct aan de slag? Dan kan je ook kiezen voor een Energieplan op Maat van Woon Duurzaam (voor woningen voor 1995) of een Totaalpakket van Klimaatmissie NL (voor woningen ná 1995).

 

Mijn woning staat hier niet tussen. Ik heb wel interesse in een Energiebespaaradvies