Advies aan huis

Door slimmer om te gaan met energie kun je per jaar veel besparen op je woonlasten. Bij een adviesgesprek kijkt een energieadviseur welke kleine maatregelen in jouw huis toe te passen zijn die snel resultaat opleveren. Ook krijg je handige tips over hoe je zuiniger kunt omgaan met verwarming, verlichting en ventilatie zonder dat dit ten koste gaat van het comfort in jouw woning. Als je een koopwoning hebt, dan wordt er specifiek gekeken naar grote maatregelen zoals isolatie en zonnepanelen.

Reacties:
“Prettig en vriendelijk gesprek met praktisch en professioneel advies.”

“Adviesgesprek gehad naar aanleiding van de warmtescan: daarin werd duidelijk wat de mogelijkheden zijn voor mijn huis.”

Wil je jouw huis verduurzamen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Maak een afspraak voor een gratis energieadviesgesprek.

Waarom een adviesgesprek over energiezuinig wonen?

Tijdens een energie advies gesprek krijg je tips over hoe je jouw energiegebruik kunt verlagen door kleine aanpassingen in je gedrag en door maatregelen die slechts een kleine investering vergen. Als je een koopwoning hebt, dan wordt er uitvoerig gekeken welke grote maatregelen genomen kunnen worden en welke subsidies daarbij horen.

Tijdelijk alleen online

Wij volgen de richtlijnen van de RIVM en bieden de gesprekken momenteel alleen online aanEen online gesprek via de laptop of mobiele telefoon met de camera aan is een goed alternatief voor een gesprek aan de keukentafel. Daarnaast kun je met de camera ook door het huis lopen zodat de adviseur kan zien welke maatregelen genomen kunnen worden.

Gesprek uitbreiden met warmtebeeldscan (vanaf 1 oktober 2021)

Woon jij in een laagbouw koopwoning? Dan kun je het advies aan huis uitbreiden met een warmtebeeldscan. Het is nuttig om zo’n scan van je huis te laten maken als je je huis moeilijk warm krijgt. De energieadviseur maakt een warmtebeeldopname van de voorgevel van jouw huis en kan zo zien waar precies de warmte uit je huis naar buiten lekt. Warmtebeeldmetingen kunnen alleen gedaan worden als de buitentemperatuur voldoende laag is. Je kunt je weer aanmelden voor een warmtescan vanaf 1 oktober 2021 . Voor een warmtebeeldscan hoef je geen afspraak te maken.

Boek hier je gratis online adviesgesprek

Maak een afspraak wanneer het jou uitkomt!

Arjan neemt huis onder handen voor zonnige toekomst

Arjan Hijstek (55) woont met zijn vrouw en zoon in Badhoevedorp. Hij heeft zijn huis de afgelopen tijd flink verduurzaamd. Wij spraken hem over de maatregelen die hij heeft laten doen en hoe dat in zijn werk is gegaan.

Lees meer